Uslovi Isporuke

isporuka

Pakovanje

Svi naši pokloni su dobro upakovane za transport kako ne bi došlo do oštećenja. Veće pakete pakujemo u džakove.

Rok isporuke

U zavisnosti od Vaše lokacije i trenutno raspoloživih proizvoda, možete očekivati Vašu isporuku na kućnoj adresi u roku od 1 do 2 radnih dana (ne vršimo dostavu vikendom). Kada su u pitanju personalizovani modeli, rok isporuke može biti nešto duži zbog procesa izrade ali ne više od 3 radnih dana. U praksi 99% paketa stiže za jedan dan ali to ne možemo garantovati.

Preuzimanje pošiljke

U skladu sa radnim vremenom kurirskih službi, Vašu porudžbinu možete očekivati u periodu od 8h do 18h.

Kuriri vrše dostavu u dva navrata. Ukoliko na adresi za isporuku u datom trenutku nema nikog ko može primiti porudžbinu, kurir ima pravo da Vas kontaktira na broj telefona koji ste ostavili prilikom poručivanja i, po dogovoru, zakaže novi termin dostave. Ukoliko je i drugi pokušaj isporuke neuspešan, pošiljka se vraća nama. Postoji opcija preuzimanja u magacinu kurirske službe što se takođe dogovorate sa kurirom.

Prilikom preuzimanja porudžbine, važno je da proverite da li ima bilo kakvih oštećenja. Ukoliko je to slučaj, molimo Vas da nas kontaktirate u što kraćem periodu na broj telefona 064 955 97 33 ili putem emaila info@bearbox.rs.

Cena isporuke

Cena isporuke na kućnu adresu varira od 350din do 700din po paketu, u zavisnosti od dimenzije i težine paketa. Prilikom poručivanja na strani Korpe vam izlazi koliko košta dostava za vašu porudžbinu.

Ograničenja isporuke

  • U skladu sa politikom kurirskih službi, isporuku vršimo na čitavoj teritoriji Republike Srbije, sa izuzetkom teritorije oblasti Kosova i Metohije.
  • Ne vršimo dostavu van teritorije Republike Srbije.
  • Kuriri donose paket do kućne adrese, ali ne unose paket u stambeni prostor.