Uslovi korišćenja

Osnovni uslovi korišćenja
Osnovni podaci o firmi

Naziv pravnog lica: Igor Stevanović PR BEARBOX TR
Adresa: Kneza Milosa 3, Kragujevac 34000
Šifra i delatnost: 4791 – Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta
Matični broj: 66082865
Poreski broj: 112408556
Kontakt telefon: 0649559733
Kontakt e-mail: info@bearbox.rs

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za
informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Kontakt podaci – korisnički servis

Za sve informacije u vezi sa narudžbinom kontakt podaci su:
Adresa: Kneza Milosa 3, Kragujevac 34000
Kontakt telefon: 0649559733
Kontakt e-mail: info@bearbox.rs

Možete nam se obratiti i na društvenim mrežama:
Instagram: https://www.instagram.com/bearbox.rs/
Facebook: https://www.facebook.com/BearBox.rs/

Uslovi isporuke

Pakovanje

Svi naši pokloni su dobro upakovane za transport kako ne bi došlo do oštećenja. Veće pakete pakujemo u džakove.

Rok isporuke

U zavisnosti od Vaše lokacije i trenutno raspoloživih proizvoda, možete očekivati Vašu isporuku na kućnoj adresi u roku od 1 do 2 radnih dana (ne vršimo dostavu vikendom). Kada su u pitanju personalizovani modeli, rok isporuke može biti nešto duži zbog procesa izrade ali ne više od 3 radnih dana. U praksi 99% paketa stiže za jedan dan ali to ne možemo garantovati.

Preuzimanje pošiljke

U skladu sa radnim vremenom kurirskih službi, Vašu porudžbinu možete očekivati u periodu od 8h do 18h.

Kuriri vrše dostavu u dva navrata. Ukoliko na adresi za isporuku u datom trenutku nema nikog ko može primiti porudžbinu, kurir ima pravo da Vas kontaktira na broj telefona koji ste ostavili prilikom poručivanja i, po dogovoru, zakaže novi termin dostave. Ukoliko je i drugi pokušaj isporuke neuspešan, pošiljka se vraća nama. Postoji opcija preuzimanja u magacinu kurirske službe što se takođe dogovorate sa kurirom.

Prilikom preuzimanja porudžbine, važno je da proverite da li ima bilo kakvih oštećenja. Ukoliko je to slučaj, molimo Vas da nas kontaktirate u što kraćem periodu na broj telefona 064 955 97 33 ili putem emaila info@bearbox.rs.

Cena isporuke

Cena isporuke na kućnu adresu varira od 350din do 700din po paketu, u zavisnosti od dimenzije i težine paketa. Prilikom poručivanja na strani Korpe vam izlazi koliko košta dostava za vašu porudžbinu.

Ograničenja isporuke

 • U skladu sa politikom kurirskih službi, isporuku vršimo na čitavoj teritoriji Republike Srbije, sa izuzetkom teritorije oblasti Kosova i Metohije.
 • Ne vršimo dostavu van teritorije Republike Srbije.
 • Kuriri donose paket do kućne adrese, ali ne unose paket u stambeni prostor.

Reklamacije

Generalne informacije reklamacija

Svesni smo prava svojih kupaca, kao i činjenice da su ljudi u Srbiji još uvek nepoverljivi po pitanju kupovine preko interneta. Zbog toga smo rešili da postupak reklamacije maksimalno pojednostavimo, kako bi i kupcu i nama u što većoj meri olakšali posao.

Svako oštećenje pri transportu, nedostajanje nekih delova i eventualnu neispravnost nekog proizvoda, kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe.

064 955 97 33 | info@bearbox.rs

Reklamacije na neispravnu robu

Ukoliko ste primili robu i naknadno shvatite da je Vaš proizvod oštećen ili neispravan, molimo Vas da nas kontaktirate u najkraćem roku. Obavezno sačuvajte originalnu ambalažu u kojoj je proizvod isporučen. Ukoliko je moguće, pošaljite nam sliku oštećenja, kako bismo lakše ustanovili problem.

Reklamacije na oštećenja u transportu

Veoma je važno da prilikom prijema robe proverite da li na Vašoj porudžbini ima bilo kakvih vidnih oštećenja. Ukoliko primetite da nešto nije u redu, odmah svoju sumnju prijavite kuriru.
Zamolite kurira da sačeka dok proverite sadržaj isporuke. Ukoliko proizvod nije oštećen i svi delovi su na broju, potpišite prijem pošiljke. Ukoliko primetite bilo kakva oštećenja na proizvodu, odbijte prijem pošiljke i javite nam radi utvrđivanja daljih koraka, kako biste dobili ispravan, neoštećen proizvod.

Reklamacije na pogrešnu vrstu robe

Ukoliko ste primili porudžbinu i nakon otvaranja shvatili da sadržaj isporuke nije ono što ste naručili, kontaktirajte nas kako bismo mogli da u najkraćem roku izvršimo zamenu.

Zamena robe

Ukoliko Vam proizvod ne odgovara i želite da ga zamenite, rado ćemo Vam izaći u susret. Sve što je potrebno jeste da ispunjava sledeće uslove:

 • Zamena se mora izvršiti u zakonskom roku od 14 dana od dana prijema pošiljke;
 • Proizvod mora biti nekorišćen, neoštećen, u originalnom pakovanju i sa svom propratnom dokumentacijom;
 • Troškove vraćanja snosi kupac (iznos poštarine).

Moguće je zameniti proizvod za isti u drugom dezenu ili za neki drugi proizvod iz iste ili veće cenovne kategorije (prilikom čega je neophodno i doplatiti razliku u ceni), ukoliko ga imamo na stanju.

Pravo na odustajanje

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014, 6/2016 – dr. zakon i 44/2018 – dr. zakon)
 • Potrošač ima pravo da odustane od ugovora u roku od 14 dana, od dana kada mu je proizvod predat. Prilikom odustajanja kupac može, ali ne mora da navede razloge zbog kojih odustaje.
 • Kako bi potrošač ostvario pravo na odustanak od ugovora, potrebno je da da izjavu na posebnom obrascu za odustanak od Ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija ili na drugi nedvosmislen način. Obrazac/izjavu možete preuzeti ovde.
 • Uz popunjen obrazac potrebno je i vratiti proizvod u originalnom pakovanju sa svom propratnom dokumentacijom. Po prijemu, utvrdiće se da li je proizvod neoštećen i ispravan i nakon toga, trgovac je u obavezi da u roku od 30 dana vrati novac potrošaču.
 • Potrošač nosi punu odgovornost ukoliko dođe do umanjenja vrednosti robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe.
 • U skladu sa odredbama Zakona o zaštiti potrošača, potrošač nosi troškove vraćanja robe.

Izuzeci od prava na odustanak od ugovora – Personalizovana roba

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014, 6/2016 – dr. zakon i 44/2018 – dr. zakon)

Potrošač nema pravo da odustane od ugovora u slučaju:

 • isporuke robe proizvedene prema posebnim zahtevima potrošača ili jasno personalizovane;

Ukoliko personalizovani proizvodi nisu oštećeni ili neispravni nemate pravo na odustanak od ugovora. U ovo spadaju pokloni sa zvukom po želji, štampom po želji, i slikama.

Povraćaj sredstava

Lično preuzimanje i tekući račun:
U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.

Molimo Vas da nas kontaktirate telefonom ili putem e-maila, kako bismo uzeli neophodne podatke i pripremili dokumentaciju.
Povraćaj sredstava se vrši iskljucivo uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.
 
Plaćanje platnom karticom:
U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, BEARBOX je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.
 
Politika privatnosti

Politika privatnosti objašnjava na koji način se prikupljaju Vaši privatni podaci, kako se koriste i dele prilikom posete ili kupovine sa bearbox.rs (“Sajt”).

Lični podaci koje prikupljamo:

Kada posetite Sajt, određeni podaci o Vašem uređaju se automatski prikupljaju, uključujući informacije o internet pretraživaču, IP adresi, vremenskoj zoni i deo kolačića koji su instalirani na Vašem uređaju. Takođe, kako pretražujete Sajt, prikupljamo informacije o individualnim veb stranicama ili proizvodima koje pregledate, koja internet stranica ili pretraga Vas je uputila na Sajt, kao i podatke o načinu na koji imate interakciju sa Sajtom. Ove podatke koji se automatski prikupljaju nazivamo “Podaci o uređaju”.

Podatke o uređaju prikupljamo putem:

 • “Kolačića” – datoteke podataka koje su postavljene na Vaš uređaj ili kompjuter i često imaju anoniman jedinstven identifikator. Za više informacija o kolačićima i kako da ih onesposobite, posetite http://www.allaboutcookies.org.

 • “Datoteka sa beleškama” koje prate aktivnosti na Sajtu i prikupljaju podatke, uključujući IP adresu, tip pretraživača, internet servis provajdera, ulazne/izlazne stranice i vremenske oznake.

 • “Veb svetionika”, “tagova” i “piksela” – elektronskih fajlova koji vrše zapis informacija o načinu na koji pretražujete Sajt.

Kada obavite kupovinu ili pokušate da obavite kupovinu na Sajtu, mi prikupljamo određene podatke od Vas, uključujući ime i prezime, adrese za naplatu i isporuku, podatke o plaćanju (uključujući podatke o platnim karticama, ukoliko je to odabran metod plaćanja), email adresu i broj telefona. Ove podatke nazivamo “Informacije o porudžbini”.

“Lični podaci” u Politici privatnosti se odnose i na Podatke o uređaju i na Informacije o porudžbini.

Na koji način koristimo Vaše lične podatke?

Informacije o porudžbini generalno prikupljamo sa namerom da ispunimo porudžbine koje ste ostavili na Sajtu (obrada informacija o plaćanju, organizacija isporuke i sastavljanje faktura i/ili potvrda o poručivanju). Takođe, Informacije o porudžbini koristimo i kako bismo:

 • Obavili komunikaciju sa Vama;
 • Smanjili rizik od prevare ili lažnih porudžbina; i
 • Obezbedili ponude koje su relevante za Vas i Vaša interesovanja prilikom promocija proizvoda i usluga.

Podaci o uređaju nam takođe pomažu u smanjenju rizika od prevara (konkretno Vaša IP adresa) i u poboljšanju optimizacije Sajta (na primer, prikupljanje informacija o načinu interakcije naših kupaca sa Sajtom nam pruža informacije o uspešnosti naših marketing strategija).

Deljenje Vaših ličnih podataka

Vaše Lične podatke delimo sa trećim licima, kako bi nam pomogli pri upotrebi i analizi Vaših Ličnih podataka, na način koji je prvobitno opisan. Npr koristimo Google Analytics, koji nam pomaže da razumemo na koji način naši potrošaći koriste Sajt — više o načinu na koji Google koristi Vaše Lične podatke možete pročitati ovde: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Možete i odustati od korišćenja Google Analytics ovde: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
Vaše Lične podatke možemo podeliti i u slučaju kada od nas tako zahtevaju zakonski propisana lica, u svrhe odgovora na sudski poziv, naloga za pretres ili drugih zahteva definisanih zakonom, kako bismo zaštitili naša prava.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime BEARBOX-a obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinškekampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni BEARBOX-a (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji – kartično plaćanje

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Maloletna lica

Posećivanje i pretraga Sajta nije ograničena uzrastom, ali poručivanje i kupovina nije namenja licima mlađim od 18 godina.

 

Uslovi korišćenja partnerskog programa BearBox.
Dogovor

Prijavom za članstvo u partnerskom programu BearBox („Program“) pristajete da vas obavezuju sledeći uslovi i odredbe („Uslovi usluge“).

BearBox zadržava pravo da povremeno ažurira i menja Uslove korišćenja usluge bez najave. Sve nove funkcije koje uvećavaju ili poboljšavaju trenutni Program, uključujući izdavanje novih alata i resursa, podležu Uslovima usluge. Nastavak upotrebe Programa nakon bilo kakvih promena predstavljaće vaš pristanak na takve promene.

Kršenje bilo kog od dolenavedenih uslova rezultiraće ukidanjem vašeg računa i oduzimanjem svih nepodmirenih uplata provizija povezanih lica zarađenih tokom kršenja. Pristajete da koristite Partnerski program na sopstveni rizik.

Uslovi naloga

 • Morate biti stariji od 18 godina da biste bili deo ovog programa.
 • Možete živeti u bilo kojoj državi da biste postali affiliate član.
 • Morate biti čovek. Nalozi registrovani „botovima“ ili drugim automatizovanim metodama nisu dozvoljeni.
 • Morate navesti svoje puno ime i prezime, važeću adresu e-pošte i sve druge potrebne informacije kako biste dovršili postupak registracije.
 • Vaše prijavljivanje može koristiti samo jedna osoba – jedno prijavljivanje koje deli više ljudi nije dozvoljeno.
 • Odgovorni ste za održavanje sigurnosti svog naloga i lozinke. BearBox ne može i neće biti odgovorna za bilo kakav gubitak ili štetu zbog vašeg neispunjavanja ove bezbednosne obaveze.
 • Odgovorni ste za sav objavljeni Sadržaj i aktivnosti koje se odvijaju na vašem nalogu.
 • Privatno ili pravno lice ne može imati više od jednog računa.
 • Ne možete koristiti Partnerski program u bilo koje nezakonite ili neovlašćene svrhe. Tokom upotrebe Usluge ne smete kršiti nijedan zakon u vašoj nadležnosti (uključujući, ali ne ograničavajući se na zakone o autorskim pravima).
 • Ne možete koristiti Partnerski program za zaradu na sopstveni račun proizvodima kompanije BearBox.

Linkovi / baneri na vašoj web lokaciji, u vašoj e-pošti ili drugoj komunikaciji

Nakon što se prijavite za Partnerski program, biće vam dodeljen jedinstveni Affiliate kod. Dozvoljeno vam je postavljanje linkova, banera ili druge grafike koju pružamo uz vaš partnerski kod na vašu web lokaciju, u vašu e-poštu ili u drugu komunikaciju. Pružićemo vam smernice, stilove veza i grafička dela koja ćete koristiti za povezivanje sa BearBox. U bilo kom trenutku možemo promeniti dizajn umetničkog dela bez najave, ali nećemo promeniti dimenzije slika bez odgovarajućeg obaveštenja.

Da bismo omogućili tačno praćenje, izveštavanje i obračun naknade za preporuke, pružićemo vam posebne formate veza koji će se koristiti u svim vezama između vaše web lokacije i BearBox prodavnice. Morate osigurati da svaka veza između vaše veb lokacije i BearBox pravilno koristi takve posebne formate veza. Veze do BearBox postavljene na vašoj web lokaciji u skladu sa ovim sporazumom i koje pravilno koriste takve posebne formate veza, nazivaju se „specijalne veze“. Vi ćete zarađivati naknade za preporuke samo u vezi sa prodajom proizvoda BearBox prodavnice koja se odvija direktno putem Posebnih veza; nećemo biti odgovorni za vas u slučaju bilo kakvog propusta vas ili nekoga na koga se pozivate da koristite posebne veze ili pogrešno ukucate svoj partnerski kod, uključujući do te mere da takav propust može rezultirati smanjenjem iznosa koji bi vam inače bili plaćeni shodno ovom sporazumu.

Linkovi treba da vode do stranice proizvoda koji se promoviše.

Naknade / provizije za preporuke i plaćanje

Da bi prodavac proizvoda mogao da ostvari naknadu za preporuku, kupac mora da klikne na poseban link sa vaše web lokacije, e-pošte ili druge komunikacije do https://bearbox.rs i da tokom te sesije dovrši porudžbinu za proizvod.

Provizije ćemo plaćati samo za veze koje naši sistemi automatski prate i prijavljuju. Nećemo plaćati provizije ako neko kaže da je kupio ili neko kaže da je uneo referalni kod ako ga naš sistem nije pratio. Provizije za poslovanje možemo platiti samo putem pravilno formatiranih posebnih veza koje su automatski pratili naši sistemi.

Zadržavamo pravo da diskvalifikujemo provizije zarađene lažnim, nezakonitim ili preterano agresivnim, sumnjivim metodama prodaje ili marketinga.

Ne postoji prag koliko morate da zaradite da bi svoj novac dobili. Ako zaradite 500din i želite da budete isplaćeni to ćemo u što kraćem roku i realizovati. 

Identifikovanje sebe kao partnera BearBox prodavnice

Ne možete izdati saopštenje za štampu u vezi sa ovim sporazumom ili vašim učešćem u Programu; takva radnja može rezultirati vašim otkazivanjem iz Programa. Pored toga, ne smete ni na koji način lažno predstavljati ili ulepšavati odnos između nas i vas, reći da razvijate naše proizvode, reći da ste deo BearBox prodavnice ili izraziti ili podrazumevati bilo kakav odnos ili povezanost između nas i vas ili bilo koje druge osobe ili entiteta osim što je izričito dozvoljeno ovim Ugovorom (uključujući izražavanje ili podrazumevanje da podržavamo, sponzorišemo, podržavamo ili doprinosimo novcu u bilo koju dobrotvornu ili drugu svrhu).

Ne možete kupiti proizvode putem linka za sopstvenu upotrebu. Takve kupovine mogu rezultirati (po našem isključivom nahođenju) zadržavanjem naknada za preporuku i / ili raskidom ovog Ugovora.

Dinamika plaćanja

Nema minimalne potrebne zarade za isplatu, ako zaradite 200din, toliko će Vam biti isplaćeno. Isplata svakog 25. u mesecu ukoliko se nismo drugačije dogovorili.

Definicija kupca

Kupci koji proizvode kupe putem ovog programa smatraće se našim kupcima. Shodno tome, sva naša pravila, smernice i operativni postupci koji se odnose na porudžbine kupaca, korisničku podršku i prodaju proizvoda primenjivaće se na te kupce. U bilo kom trenutku možemo promeniti naše politike i operativne procedure. Na primer, odredićemo cene koje će se naplaćivati za proizvode koji se prodaju u okviru ovog programa u skladu sa sopstvenim politikama cena. Cene i dostupnost proizvoda mogu se povremeno razlikovati. Budući da promene cena mogu uticati na Proizvode koje ste naveli na svojoj veb lokaciji, ne biste trebali prikazivati cene proizvoda na svojoj veb lokaciji. Uložićemo komercijalno razumne napore da predstavimo tačne informacije, ali ne možemo da garantujemo dostupnost ili cenu bilo kog određenog proizvoda.

Vaše odgovornosti

Vi ćete biti jedini odgovorni za razvoj, rad i održavanje vaše web lokacije i za sve materijale koji se pojavljuju na vašoj web lokaciji. Na primer, vi ćete biti jedini odgovorni za:

– Tehnički rad vaše web lokacije i sve povezane opreme

– Osiguravanje prikazivanja posebnih veza na vašoj web lokaciji ne krši nijedan sporazum između vas i bilo koje treće strane (uključujući bez ograničenja bilo koja ograničenja ili zahteve koje vam postavlja treća strana koja hostuje vašu veb lokaciju)

– tačnost, istinitost i prikladnost materijala objavljenih na vašoj veb lokaciji (uključujući, između ostalog, sve materijale povezane sa proizvodima i sve informacije koje uvrstite u posebne veze ili ih povežete sa njima)

– Osiguravanje da materijali objavljeni na vašoj web lokaciji ne krše ili krše prava bilo koje treće strane (uključujući, na primer, autorska prava, zaštitne znakove, privatnost ili druga lična ili vlasnička prava)

– Osiguravanje da materijali objavljeni na vašoj web lokaciji ne budu klevetni ili na bilo koji drugi način nezakoniti

– Obezbeđivanje da vaša web lokacija tačno i adekvatno otkriva, bilo putem politike privatnosti ili na neki drugi način, kako prikupljate, koristite, skladištite i otkrivate podatke prikupljene od posetilaca, uključujući, gde je to moguće, da treće strane (uključujući oglašivače) mogu da poslužuju sadržaj i / ili reklame i prikupljaju informacije direktno od posetilaca i mogu da postavljaju ili prepoznaju kolačiće u pregledačima posetilaca.

Usklađenost sa zakonima

Kao uslov za vaše učešće u Programu, saglasni ste da ćete se, dok ste učesnik Programa, pridržavati svih zakona, uredbi, pravila, propisa, naredbi, licenci, dozvola, presuda, odluka ili drugih zahteva bilo kog državnog organa koji ima jurisdikcija nad vama, bilo da su ti zakoni itd. na snazi ili kasnije stupaju na snagu za vreme dok ste učesnik Programa. Bez ograničavanja prethodne obaveze, saglasni ste da ćete se kao uslov za učešće u Programu pridržavati svih važećih zakona (saveznih, državnih ili drugih) koji regulišu marketinšku e-poštu, uključujući, bez ograničenja, CAN-SPAM zakon iz 2003. i drugi zakoni protiv neželjene pošte.

Izjava o PDV-u

BEARBOX nije u sistemu PDV-a. Nema skrivenih troškova.

Trajanje sporazuma i programa

Rok trajanja ovog Sporazuma započinje nakon što prihvatimo vašu prijavu za Program i završava kada ga raskine bilo koja strana. Vi ili mi možemo raskinuti ovaj ugovor u bilo kom trenutku, sa ili bez razloga, davanjem drugoj strani pismeno obaveštenje o raskidu. Po raskidu ovog Ugovora iz bilo kog razloga, odmah ćete prestati da koristite i uklonite sa svoje web lokacije sve linkove do https://bearbox.rs, kao i sve naše zaštitne znakove, banere i logotipe i sve ostale materijale koje smo vam obezbedili ili smo vam dali u naše ime u skladu sa ovim ili u vezi sa Programom. BearBox zadržava pravo da prekine Program u bilo kom trenutku. Po završetku programa, BearBox će isplatiti sve zaostale zarade koju su ostvarene bez obzira na iznos.

Prekid

BearBox, po sopstvenom nahođenju, ima pravo da suspenduje ili ukine vaš račun i odbije bilo kakvu trenutnu ili buduću upotrebu Programa ili bilo koje druge usluge BearBox iz bilo kog razloga u bilo koje vreme. Takvo ukidanje Usluge rezultiraće deaktiviranjem ili brisanjem vašeg Naloga ili vašeg pristupa Nalogu, kao i oduzimanjem i odustajanjem od svih potencijalnih ili budućih naknada na vašem Računu ako su zarađene prevarama, nezakonito ili preterano agresivne, upitne metode prodaje ili marketinga. BearBox zadržava pravo da u bilo kom trenutku odbije uslugu bilo kome iz bilo kog razloga.

Odnos strana

Vi i mi smo nezavisni ugovarači i ništa u ovom ugovoru neće stvoriti partnerstvo, zajedničko ulaganje, agenciju, franšizu, prodajnog predstavnika ili radni odnos između strana. Nećete imati ovlašćenje da dajete ili prihvatate bilo kakve ponude ili izjave u naše ime. Nećete davati nikakve izjave, bilo na vašoj veb lokaciji ili na bilo koji drugi način, koji bi opravdano protivrečili bilo čemu u ovom odeljku.

Ograničenja odgovornosti

Nećemo biti odgovorni za indirektne, posebne ili posledične štete (ili bilo koji gubitak prihoda, dobiti ili podataka) koji nastanu u vezi sa ovim Ugovorom ili Programom, čak i ako smo obavešteni o mogućnosti takve štete. Dalje, naša ukupna odgovornost koja nastaje u vezi sa ovim Ugovorom i Programom neće premašiti ukupne naknade za preporuke koje su vam plaćene ili se plaćaju po ovom ugovoru.

Odricanje odgovornosti

Ne dajemo izričite ili podrazumevane garancije ili izjave u vezi sa Programom ili bilo kojim proizvodima koji se prodaju kroz Program (uključujući, bez ograničenja, garancije pogodnosti, prodajnosti, nekršenja ili bilo kakve podrazumevane garancije koje proizilaze iz toka izvođenja, bavljenja ili trgovinska upotreba). Pored toga, ne dajemo izjavu da će rad BearBox prodavnice biti neprekinut ili bez grešaka i nećemo biti odgovorni za posledice bilo kakvih prekida ili grešaka.

Nezavisna istraživanja

PRIZNAJETE DA STE PROČITALI OVAJ UGOVOR I SLAŽETE SE SA SVIM NJEGOVIM USLOVIMA. RAZUMETE DA MOŽEMO BITI U SVAKOM VREMENU (NEPOSREDNO ILI NEPOSREDNO) REFERALACIJE POTRAŽNJIH KUPACA POD USLOVIMA KOJI SE MOŽE RAZLIKATI OD OVIH SADRŽANIH U OVOM SPORAZUMU ILI RADI NA WEB SAJTOVIMA KOJI SU SLIČNI ILI KONKURETIRANI SA VAMA. NEZAVISNO PROCENJUJETE ŽELJENOST UČEŠĆA U PROGRAMU I NE POVEZATE SE NA BILO KOJE ZASTUPANJE, JAMSTVO ILI IZJAVU RAZLOŽENE OD OVIH U OVOM SPORAZUMU.

Arbitraža

Bilo koji spor koji se na bilo koji način odnosi na ovaj Ugovor (uključujući bilo kakvo stvarno ili navodno kršenje ovog Ugovora), bilo koje transakcije ili aktivnosti prema ovom Ugovoru ili vaš odnos sa nama ili bilo kojim od naših povezanih lica podleže poverljivoj arbitraži, osim u onoj meri u kojoj ste vi na bilo koji način prekršili ili pretili da ćemo kršiti naša prava intelektualne svojine, možemo zatražiti sudsku zabranu ili drugo odgovarajuće pravno sredstvo u bilo kom državnom ili saveznom sudu (a vi pristajete na neisključivu nadležnost i mesto održavanja takvih sudova) ili u bilo kom drugom nadležnom sudu . Arbitraža prema ovom sporazumu sprovodiće se prema tada važećim pravilima Američkog arbitražnog udruženja. Odluka arbitra je obavezujuća i može se doneti kao presuda u bilo kom nadležnom sudu. U najvećoj meri dozvoljenoj važećim zakonom, nijedna arbitraža prema ovom sporazumu neće se pridružiti arbitraži koja uključuje bilo koju drugu stranu koja je predmet ovog sporazuma, bilo putem kolektivnog arbitražnog postupka ili na neki drugi način.

Ostalo

Na ovaj sporazum će se primenjivati zakoni Srbije, bez pozivanja na pravila koja regulišu izbor zakona. Ne možete dodeliti ovaj ugovor, po zakonu ili na neki drugi način, bez našeg prethodnog pismenog pristanka. Podložno tom ograničenju, ovaj Sporazum će biti obavezujući, izvršni u korist i biće izvršan protiv strana i njihovih naslednika i ustupača. Naš neuspeh u sprovođenju vašeg striktnog izvršavanja bilo koje odredbe ovog sporazuma neće predstavljati odricanje od našeg prava da naknadno primenimo takvu odredbu ili bilo koju drugu odredbu ovog sporazuma.

Neuspeh kompanije BearBox da ostvari ili sprovede bilo koje pravo ili odredbu Uslova usluge neće predstavljati odricanje od tog prava ili odredbe. Uslovi usluge čine celokupan ugovor između vas i BearBox i regulišu vaše korišćenje usluge, zamenjujući sve prethodne ugovore između vas i BearBox (uključujući, ali ne ograničavajući se na bilo koje prethodne verzije Uslova usluge).